Ole kjær skat

Told- og skattedirektør Ole Kjær understregede, at han … – dts.dk

Han tog udgangspunkt i SKATs forretnings- proces – med vejledning, afregning, indsats og inddrivelse – og understregede, at udfordringen med at få de fire …

Advarede forgæves regeringen for 14 år siden – TV 2 Nyheder

Advarede forgæves regeringen for 14 år siden – nu mister statskassen halvanden milliard om året – TV 2

7. dec. 2018 — Ole Kjær var direktør i Skat frem til 2009 og advarede regeringen mod at lempe revisionspligten. Foto: Melissa Kühn Hjerrild.

Efter virksomheder fik lov at droppe revisoren, betaler de 1,5 mia. kr. mindre i skat, end de burde. Ministeriet sagde, at det ikke ville ske.

Ole Kjær – INSEAD – København, Hovedstaden, Danmark

Assisting The Agency for Digitisation and SKAT with the implementation of the eGOVERNMENT strategy. Ministry of Taxation. 12 år.

Tidligere topchef i Skat langer ud mod bidske budgetbissers …

9. sep. 2015 — Sådan beskriver Skats tidligere topchef, Ole Kjær, baggrunden for den dybe og altomfattende krise, der har ramt Skat. Det er på høje tide, …

Skat fyrer direktør efter speget sag | Penge – DR

Skat fyrer direktør efter speget sag | Penge | DR

22. apr. 2008 — Sagen er sidenhen blev grundigt gennemgået hos Skat, og skattedirektør Ole Kjær har på den baggrund indstillet Kaaber til fyring.

Skat fyrer direktør Claus Kaaber efter speget boligsag. Han har i mails tilkendegivet, at han var villig til at betale penge under bordet.

Ole Kjær er Director – BDO

Ole Kjær er Director

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed, er medlem af BDO International Limited – et UK-baseret selskab med …

Ole Kjær er Director hos BDO i København

Advarede regeringen for 14 år siden – nu mister staten milliarder

Advarede regeringen for 14 år siden – nu mister staten milliarder – Avisen.dk

7. dec. 2018 — Advarslen kom fra Ole Kjær, daværende direktør i Skat. Han advarede om, at det ville koste statskassen penge, men siger nu til TV 2, at Skat …

Der er håb om, at ny evaluering af revisionspligten vil komme med en reel vurdering af, hvad konsekvenserne er for statskassen.

Det sejler hos Skat – Jyllands-Posten

Det sejler hos Skat

6. nov. 2009 — Det er blevet meddelt, at Skats øverste chef Ole Kjær (58 år) standser som told- og skattedirektør 31/12 2009 og overflyttes til andre …

Det er blevet meddelt, at Skats øverste chef Ole Kjær (58 år) standser som told- og skattedirektør 31/12 2009 og overflyttes til andre opgaver.

Skattevæsenet er nødlidende – Berlingske

Skattevæsenet er nødlidende

5. dec. 2009 — Skats øverste chef advarer om flere og dyre fejl de kommende år på grund af drastiske omstruktureringer hos … Ole Kjær, chef for Skat.

Skats øverste chef advarer om flere og dyre fejl de kommende år på grund af drastiske omstruktureringer hos Skat.

Keywords: ole kjær skat