Jp group porsche samling

Han har Danmarks største Porsche-samling: »Første gang jeg …

Han har Danmarks største Porsche-samling: »Første gang jeg kørte i en Porsche, var jeg lidt skuffet – men så blev jeg forelsket«

11. dec. 2021 — Martin Pedersens far, som var buschauffør, skabte JP Group, som er blevet verdensførende indenfor reservedele til klassiske Porscher.

Martin Pedersens far, som var buschauffør, skabte JP Group, som er blevet verdensførende indenfor reservedele til klassiske Porscher. I 2020 indbragte det ham et rekordstort tocifret millionbeløb.

Han har Danmarks største Porsche-samling – nu bliver det til …

Han har Danmarks største Porsche-samling – nu bliver det til en tv-serie

8. apr. 2022 — Han har Danmarks største Porsche-samling – nu bliver det til en tv-serie. Martin Pedersen hobby og investering … Fuld adgang til JP Viborg.

Martin Pedersen hobby og investering kommer nu på tv – han har netop tilføjet endnu en bil i millionklassen til samlingen.

Showroom – JP Group

Showroom

General VW showroom · General Porsche showroom · Porsche 356 showroom …

Martins store Porsche-samling er betalt med hårdt arbejde

Martins store Porsche-samling er betalt med hårdt arbejde – nu er den med i ny DR-serie om ekstreme samlere | viborg-folkeblad.dk

I mere end 35 år har Martin Pedersen, der ejer JP Group og driver koncernens produktionsselskab, samlet på biler, særligt Porscher.

I mere end 35 år har Martin Pedersen, der ejer JP Group og driver koncernens produktionsselskab, samlet på biler, særligt Porscher. En dyr hobby, som konen heldigvis ikke siger noget til – så længe hun får en ny kjole per gang, altså. Hans Porscher er så fine, så mange, at DR og komikeren Brian Lykk..

Porschefabrikken i Viborg | Bilmagasinet.dk

1. jan. 2015 — JP Group A/S sælger autoreservedele til hele Europa, men de har også en … Porsche 356 findes der flere af i den unikke bilsamling.

JP Group A/S sælger autoreservedele til hele Europa, men de har også en fantastisk samling af yderst sjældne biler

Viborg og biler med hjertet – Motor-magasinet

3. aug. 2018 — Martin Pedersen er direktør for JP Group koncernen i Viborg, som udover produktion og Worldwide forhandling af reservedele til bl.a.

Biler og byen Viborg er både en levevej og en passion for Martin Pedersen, direktør og indehaver af JP Group koncernen i Viborg, som fylder 60 år den 5. august.

JP Group Classic film

JP Classic (DA)

Vi har mere end 40 års erfaring med at udvikle, teste og producere reservedele og udstyr af høj kvalitet til Volkswagen (VAG) og Porsche klassiske biler. JP …

Beretning fra 60’er Klubbens tur til JP Group

Beretning fra 60’er Klubbens tur til JP Group – 60’er Klubben

Til slut så vi Martins private samling af biler. 1.200 kvm. med nogle særdeles lækre biler, fortrinsvis Porsche. Se billeder fra turen via dette Link: https:// …

Besøg hos JP Group – bilsport.dk

Besøg hos JP Group | bilsport.dk

JP Group er leverandør af reservedele til VAG-koncernen, ejer Quick Pot-kæden i Danmark, men har også en meget fin samling af Porsche-biler i deres showroom …

Keywords: jp group porsche samling